Rob.JPG

Rob Bosma

Principal Consultant, Maat & Medeoprichter

Rob is al ruim 20 jaar werkzaam als principal consultant / project manager in de IT. waarbij zijn focus de afgelopen 10 jaar ligt bij het succesvol begeleiden van IAM-projecten. Rob gaat Scrum / Agile te werk en brengt met zijn ervaring en kennis de rust die nodig is om de projectdoelen te behalen. Het verbinden van mensen staat hierin centraal. Rob is een van de medeoprichters en bestuurder van Fortigi.

 
Wim.JPG

Wim van den Heijkant

Consultant, Maat & Medeoprichter

Wim is een van de oprichters van Fortigi en momenteel de voorzitter van het bestuur. Wim is senior consultant en heeft ruim 10 jaar ervaring met de implementatie van complexe IT projecten. Wim is een techneut in hart en nieren en werkt het liefst met de meest innovatieve oplossingen. Hij staat bekend om het enthousiasme waarmee hij klussen doet waar hij in gelooft.

 
Mathijs.JPG

Mathijs van der Vlist

Consultant, Fortigi-leerling

Mathijs is na zijn studie Business IT en Management gelijk begonnen als consultant. In de afgelopen 3 jaren heeft hij zich met diverse aspecten binnen het vakgebied bezig gehouden. Mathijs heeft bij Fortigi de kans gekregen om door te groeien en te leren van onze senior consultants. Leergierig en perfectionistisch en met de nodige dosis humor! Geen uitdaging is te groot en altijd de focus om de klant maximaal te helpen!

 
Sergei.JPG

Sergei Simidzioski

Consultant, Fortigi-leerling

Sergei heeft zijn bachelor gehaald in Business IT Management en werkt sinds 6 jaar in de IT, waarbij zijn focus de afgelopen twee jaar op Identity & Security gebied ligt. Sergei is een consultant die bij Fortigi de kans heeft  om te leren van de doorgewinterde consultants. Sergei is een leergierige IT fanaat, die altijd het maximale uit zijn prestaties wilt halen.

 
Erik.JPG

Erik Cheizoo

Consultant, Maat & Medeoprichter
 
Led.jpg

Led Hilderink

Consultant & Maat
 
Mark.jpg

Mark van Eijken

Consultant & Maat