Rob Bosma

Consultant, Maat & Medeoprichter 
Rob is al ruim 20 jaar werkzaam als principal consultant / project manager in de IT waarbij zijn focus de afgelopen 10 jaar ligt bij het succesvol begeleiden van IAM-projecten. Rob gaat Scrum / Agile te werk en brengt met zijn ervaring en kennis de rust die nodig is om de projectdoelen te behalen. Het verbinden van mensen staat hierin centraal. Rob is een van de medeoprichters en bestuurder van Fortigi. (LinkedIn)


Wim.png

Wim van den Heijkant

Consultant, Maat & Medeoprichter 
Wim is een van de oprichters van Fortigi en momenteel de voorzitter van het bestuur. Wim is senior consultant en heeft ruim 10 jaar ervaring met de implementatie van complexe IT projecten. Wim is een techneut in hart en nieren en werkt het liefst met de meest innovatieve oplossingen. Hij staat bekend om het enthousiasme waarmee hij klussen doet waar hij in gelooft. (LinkedIn)


Led.png

Led Hilderink

Consultant, Leraar & Maat 

Led is een autoriteit op het gebied van Identity & Access Goverance. Led heeft in de laatste 20 jaar diverse functies bekleed als Consultant, Subject Matter Expert en Chief Information Security Officer. Daarnaast doceert Led aan de Haagse Hogeschool. (LinkedIn)


Erik.png

Erik Cheizoo

Consultant, Maat & Medeoprichter

Serieus maar altijd met een lach. Erik heeft bijna 30 jaar ervaring in Identity & Access Management van (semi-)overheid tot grote commerciële instellingen. Erik heeft vele grote implementaties op zijn naam staan. Erik heeft lef en aandacht voor detail, is in staat om ieder team beter te maken, maar hij staat met name bekend om zijn lach en het plezier dat hij in zijn werk heeft. (LinkedIn)


Mark.png

Mark van Eijken

Consultant & Maat

Een echte vakman, een specialist en liefhebber in hart en nieren. Mark heeft overal een oplossing voor en heeft het waarschijnlijk ook al geprobeerd. Hij is daarnaast erg goed in staat om helder en begrijpelijk uit te leggen. (LinkedIn)


0.jpeg

Taeke Kooiker

Consultant, Architect & Maat

Consultant en architect met een praktische en pragmatische doelstelling; geen blokje-pijltje insteek. Ruim 10 jaar ervaring als Subject Matter Expert, Business Analist en Architect op het gebied van Identity & Access Management voor financiële instellingen; voor zowel klanten als medewerkers. Het werken met de nieuwste technieken en innovatieve oplossingen maken hem enthousiast. Taeke is bestuurder van Fortigi. (LinkedIn)