Samen Sterker!

Samen sterker gaat verder dan alleen het maatschap. Het opleiden van nieuw talent en het uitwisselen van kennis en ervaring vinden wij erg belangrijk. Wij geloven dat met onze kennis en ervaring wij een goede bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van ons mooie vakgebied. Daarnaast vinden wij het belangrijk om goede mensen in ons vakgebied aan elkaar te verbinden.


Vrienden van Fortigi

Vrienden van Fortigi

Elkaar versterken betekent ook plezier hebben met elkaar. Wij kijken voorbij klassieke begrippen als: klant, dienstverlener, partner, oud-collega of student en denken eerder in vriendschap. Vriendschap waarbij onderling vertrouwen en transparantie centraal staat.

Wij geloven in het samenbrengen van de vrienden van Fortigi in een informele setting onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom organiseren wij de Vrienden van Fortigi borrel. Vrienden van Fortigi borrels zijn bedoeld om elkaar weer eens te zien, elkaar te leren kennen, elkaar in een andere setting te zien, waarbij gezelligheid en vriendschap voorop staat. Wij laten onze commerciële jas (als we die al hebben) thuis en vragen ook jou dit vooral te doen.


Opleiden van nieuw talent

Opleiden van nieuw talent

Fortigi werkt samen met Fonduso om nieuw talent de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontplooien tot gedegen Identity & Security consultants. Met onze kennis, ervaring en enthousiasme dragen wij graag bij aan jullie ontwikkeling als toekomstige Identity & Security experts!

Geen wurgcontracten maar vertrouwen in elkaar, niet alleen certificaten behalen maar daadwerkelijk opleiden, een goede mix tussen begeleiding en eigen verantwoordelijkheid. Door middel van een wederzijdse investering zorgen wij er samen voor dat er een situatie is van vertrouwen en transparantie: de basis van de opleiding. Gedurende een periode van 4 jaar leiden wij nieuw talent op tot zelfstandige ondernemers.
Meer weten? www.fonduso.nl